Tallers Shalom s’adhereix a la campanya Bombolles de Lleida i ha fabricat caixes de fusta per lots i regals amb la imatge de la promoció dels vins escumosos i caves locals. Teresa Benet, gerent de Shalom; Rafa Gimena, responsable de Como Pomona; Xavier Figuerola, del Celler Analec; Sonia Pou, de Castell del Remei; i distribuïdors i responsables de botigues de vins locals com Ramon Jové de B-Grup i Jordi Hortet, de Casa Badio i Vinícia; han participat aquest matí en la presentació d’aquestes caixes de fusta que es podran trobar a diferents establiments de la ciutat.

Benet ha destacat que amb aquestes caixes, han volgut vestir la campanya de Como Pomona, mentre que Rafa Gimena, confia en que la visualització d’aquestes caixes als aparadors de la ciutat ajudin a incrementar les vendes d’un producte de proximitat que facilita la reinversió del benefici en el territori.

Shalom ha fet caixes de Bombolles de Lleida amb format individual, normal i màgnum, de dues, de tres, quatre, i sis ampolles. Els caves i escumosos d’Analec, Castell del Rememei, Cervavins, l’Olivera i Raimat es podran comercialitzat amb aquests envasos ve de forma conjunta o independent, segons la botiga compti amb una o més referències d’aquestes marques.

Galeria