Cal Xirircló de Balaguer acollirà, dijous 4 d’agost, el tercer maridatge de Bombolles de Lleida.
De la mà de Gabriel Jové, assistirem a una exhibició de cuina d’autor amb productes de la terra que maridaran amb caves i escumosos dels cellers participants en la campanya ( (Analec, Castell del Remei, Cercavins, Clos Pons, Costers del Sió, L’Olivera i Raimat).
El preu de menú és de 45 euros, amb l’IVA inclòs.
MENÚ
– El tomàquet i el curri verd de la Noguera
– El gaspatxo
– La pastanaga i la tòfona
– Sardina, mango picant, “migas” d’espècies
– L’avellana
– Blanc
(Aigua mineral i Cafè)
Entrades recents
- Cal Xirricló de Balaguer posa en valor el producte maridat amb cava i escumosos
- Les Bombolles Templeres, al Castell de Gardeny, obren el cicle de maridatges d’estiu 2016
- Xixo Castaño cuina les “Bombolles d’Estiu” al Malena
- Gran Or per Raimat Chardonnay Brut en el Concurs Internacional CINVE 2013
- 26 de juliol ALGUAIRE. MARIDATGE AL JARDÍ D’ALGUAIRE