L’Espai Catalunya de Sant Sebastià celebrà divendres 21 de desembre, un sopar de maridatge amb els caves i escumosos lleidatans de Bombolles de Lleida, que inclouen els vins d’Analec, Castell del Remei, Cercavins, l’Olivera i Raimat. Els vins de la nit van estar comentats pel periodista Rafa Gimena de la consultoria Como Pomona, promotora de la campanya de promoció dels caves i escumosos lleidatans. L’activitat va comptar amb la col·laboració de Gastroplaceres, Espai Catalunya i Via Fora. El menú d’Ander Etxeberria: amanida Via Fora amb Raimat Brut Chardonnay; torrada d’escalibada amb anxoves amb Castell del Remei; bacallà amb xamfaina amb l’Olivera; i magret d’ànec amb puré de patata i caramel de Mòdena acompanyat del Gualech Reserva Especial d’Analec. A les postres, gelats cítrics amb Brut de Verdú de Cercavins.
Galeria
Entrades recents
- Cal Xirricló de Balaguer posa en valor el producte maridat amb cava i escumosos
- Les Bombolles Templeres, al Castell de Gardeny, obren el cicle de maridatges d’estiu 2016
- Xixo Castaño cuina les “Bombolles d’Estiu” al Malena
- Gran Or per Raimat Chardonnay Brut en el Concurs Internacional CINVE 2013
- 26 de juliol ALGUAIRE. MARIDATGE AL JARDÍ D’ALGUAIRE