Analec és un petit celler familiar creat recentment. El celler està situat a la població de Nalec, a la comarca de l’Urgell (Lleida), dins la denominació d’origen Costers del Segre i la subzona Vall del Corb. Hem escollit el nom d’Analec, perquè així és com s’anomenava el poble durant l’edat mitjana.

La primera elaboració es va realitzar l’any 2006.

Disposa de 22 hectàrees de vinyes pròpies. Només una part de la producció de raïm la destinem als nostres vins, la resta es ven a altres cellers.

L’enòleg i copropietari és Xavier Figuerola Mulet.

Sabem que les propietats químiques i físiques de la terra influeixen de manera determinant en la qualitat i característiques del vi i es també per tot això que el nostre celler te molta cura de respectar i preservar l’entorn.

Creiem en el potencial del nostre territori, la Vall del Corb, i treballem per valoritzar i promoure arreu la cultura enològica i els seus vins.

Respectem el consumidor controlant totalment les fases del procés productiu a fi de garantir la qualitat dels nostres vins i escumosos.

Creiem en la innovació tecnològica sense perdre els vincles amb el passat i el respecte per la tradició vitivinícola.

A tota la família ens apassiona aquesta feina. Res te sentit sense passió. De la passió neix el nostre celler i es la que dia a dia dona valor afegit al nostre treball i en conseqüència qualitat als nostres vins i escumosos.