La Societat Gastronòmica Lo Tall va ser el passat 13 de desembre, l’escenari d’un taller-trobada de blocaires gastronòmiques de Lleida al voltant dels caves i escumosos locals, Bombolles de Lleida.

L’activitat va comptar amb la participació de Dolors Mateu (La Cuina de la Dolors), Anna Hallado (Canela en rama), Viviana Ostariz (La Cocina de Vifran), Clara González (Entrando en cocina con Claire), Joaquina Mayós (La Cocina de los Inventos) i May Julia (La Cocina de May); així com amb els comentaris de Rafa Gimena –de la consultoria Como Pomona, promotora de la campanya Bombolles de Lleida– sobre els escumosos i caves. Cadascuna de les blocaires va cuinar una tapa: mango amb pernil, pastisset de camagrocs amb col Llombarda, cupcakes salats, boletes especiades de formatge, torradetes amb paté de formatge i sardinetes, i paté de pollastre al cava. Un cop elaborades, les degustacions es van maridar amb els vins d’Analec, Castell del Remei, Cercavins, L’Olivera i Raimat; per a valorar-ne quin era el més adequat per a cada tast.Bombolles de Lleida és una campanya de recolzament i promoció dels caves i escumosos de Lleida fonamentada en l’alta qualitat, l’economia de proximitat i el valor gastronòmic en el maridatge amb la cuina.

Galeria