La campanya “Bombolles de Lleida” arriba dilluns vinent, 3 de desembre, a Barcelona amb la celebració d’un sopar de maridatge que tindrà lloc al restaurant La Guineu (Parc Tecnològic de Barcelona Activa de Nou Barris). El sopar estarà format per plats de cuina de mercat que maridaran amb caves i escumosos de Lleida i serà conduït pel consultor gastronòmic Como Pomona. Així doncs, les coques de recapte, xampinyons farcits, arròs amb verduretes de l’horta, llonganissa amb escalivada i patata al caliu, assortiment de formatges artesans, torrons i neules maridaran amb els escumosos de la DO Costers del Segre Analec Rosat Brut, Brut de Verdú, L’Olivera i Analec Res. Esp. Gualech. També s’afegiran al maridatge els caves Raimat Brut Chardonnay i Castell del Remei Brut Nature.Bombolles de Lleida

Bombolles de Lleida és una campanya de recolzament a la divulgació i comercialització dels caves i escumosos de Lleida promoguda per la consultoria gastronòmica Como Pomona i fonamentada en l’alta qualitat en el conreu i elaboració, l’economia de proximitat i el valor gastronòmic en el maridatge amb la cuina.

La campanya –oberta a productors, distribuïdors, botigues, restaurants institucions i tot aquell que es vulgui sumar en la promoció del vins escumosos de les Terres de Lleida– compta amb un web estable (www.bombolles.cat ) on es poden consultar les fitxes tècniques dels caves i escumosos, informació sobre esdeveniments vinculats, accedir als webs de cellers adscrits a la promoció i institucions, distribuidors i marques patrocinadores. El contingut es pot compartir on-line i té el suport en xarxes socials dels perfils de Facebook i Twitter. La Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre ja s’han sumat a col·laborar amb la campanya.