26 juliol’13 – 21h

EL JARDÍ D’ALGUAIRECtra. Vall d’Aran, Km 14. Alguaire40€/persona (IVA inclòs)Reserves (fins al 24 de juliol):973 75 71 18(places limitades)LA CUINA de JOSEP GÓMEZ i l’IVÁN BETRIÁNBenvinguda a taula

& Raimat Brut Chardonnay (DO Cava)

Amanida de rajada amb vinagreta de taronja i pinyons

& Analec Brut Nature (DO Costers del Segre)

Pebrot del piquillo farcit amb espinacs, gambes i bolets

& Castell del Remei Brut Nature (DO Cava)

Rotllet de lluç amb cansalada viada i salsa de pèsols

& Escumós L’Olivera (DO Costers del Segre)

Confit d’ànec amb salsa Périgueux

& Siós Brut Rosé Pinot Noir (DO Costers del Segre)

Semifred de fruita de Lleida

& Brut de Verdú (DO Costers del Segre)

Gintònic Prèmium Kinross amb tònica Fever-Tree

(Aigües minerals i café)

Galeria