Bombolles de Lleida

Escumosos

Sort d'Abril Brut Reserva

D.O. Costers del Segre

Vinificació: Brut nature mètode tradicional. Vi espumos a partir del vi base de les varietats macabeo 50% i parellada 50%. Té una criança amb les mares de 34 mesos que va augmentant, ja que es degolla a mesura que es comercialitza. Vista: Té un color groc palla i una bombolla molt fina i persistent. Olfacte: Aroma de fruita madura (poma verda confitada, cítrics), notes de pastisseria i làctics i herba seca. Gust: En la boca es mostra amb volum, gras i sec, encara que al final dóna una sensació dolça (glicérica)

 Descarregar fitxa tècnica

Analec Brut Nature

D.O. Costers del Segre

Vinificació: Vi escumós elaborat per mètode tradicional amb un vi base. Varietats de macabeu 50% i parellada 50% i una criança mínima en la cava de 18 mesos. A partir d'aquest temps de maduració es comença a degollar a mesura que el producte es va comercialitzant i s'esgota, la qual cosa dóna una escuma sempre recentment degollada, i per tant, es mantenen la frescor i l'originalitat de l'evolució de l'ampolla en les seves emboliquis. Vista: Color groc palla brillant Olfacte: Aroma de fruita blanca (poma i pera àcida) amb notes cítriques. Gust: En boca és fresc, sabor llarg amb acidesa equilibrada.

 Descarregar fitxa tècnica

Analec Rosat

D.O. Costers del Segre

Vinificació: Vi escumós elaborat amb el mètode tradicional amb un vi base varietat Trepat 100% i una criança mínima en ampolla de 12 mesos. L'escumós és sempre recentment degollat i es fa a mesura que el producte es va comercialitzant. Vista: Color cirera viu Olfacte: Aroma de fruites vermelles i fruita confitada. Gust: Saborós en boca, fresc, equilibrat amb un petit deixo amarg al final.

 Descarregar fitxa tècnica

Analec Gualech Reserva Especial

D.O. Costers del Segre

Vinificació: Brut Nature mètode tradicional. Vi espumós a partir del vi base de les varietats Macabeu 33% , 33% de Parellada i un 33% de Chardonnay passat per barrica. Té una criança amb les mares de 34 mesos que va augmentant, ja que es degolla a mesura que es comercialitza. Vista: Té un color groc palla i una bombolla molt fina i persistent.

 Descarregar fitxa tècnica

Cava Brut Nature Reserva

D.O. Cava

El·laborat amb les varietats Xarel·lo 40%, Macabeu 30%, Chardonnay 20%, i Parellada 10%, i amb una criança mínima de 18 mesos. De color groc molt pàl·lid amb reflexes verds. Bombolla petita i persistent. Aroma elegant de records frutiats de poma verda i cítrics. La segona fermentació li aporta tocs de fruits secs i làctiics.

 Descarregar fitxa tècnica

Brut de Verdú

D.O. Costers del Segre

Vi escumós procedent del cupatge de vins de les varietats Sauvignon Blanc (45%) , Macabeu (45%) i Gewurztraminer (10%) , de vinyes d'edat mitja i rendiments baixos , consequència de podes curtes que afavoreixen la concentració del raïm. Combinant tècniques de conreu estrictes amb un control exhaustiu de la vogorositat de la planta , així com la superfície foliar , la càrrega productiva del cep i el tamany del gra, s'obtenen raïms en els punts òptims de maduració tecnològica.

 Descarregar fitxa tècnica

Siós Brut Rosé

D.O. Costers del Segre

Delicada verema manual en caixes. Selecció del raïm a la mateixa vinya Pla del MolÍ. Refrigeració del raïm durant 2 dies fins aconseguir una temperatura de 4 ºC. Premsat del raïm sencer, obtenint només un 40% de l’extracció. Fermentació a temperatura controlada per sobre dels 14ºC, per obtenir un vi base fresc, elegant i estructurat. Una part del most fermenta en barrica de roure francès de 300 litres. Després de realitzar el tiratge, passarà com a mínim 18 mesos de criança sobre les mares.

 Descarregar fitxa tècnica

Escumos L'Olivera

D.O. Costers del Segre

Elaborat amb vi base macabeu, parellada i chardonnay, i amb un criança a la cava de 17 mesos. Notes de tast Color groc palla, bombolla fina, aroma elegant, flors del bosc, acàcia, meló, pera, cítrics, amb una acidesa equilibrada, potent en boca i saborós, fina amargor.

 Descarregar fitxa tècnica

Escumós L'Olivera Gran Reserva

D.O. Costers del Segre

Elaborat amb vi base de 4 mesos de criança macabeu, parellada i chardonnay, i amb un criança a la cava de 36 mesos. Notes de tast Color groc daurat. Bombolla molt fina. Aromes de torrat, mantega, anisats, plàtan molt madur, fruita al forn. Nas profund i molt suggerent. Pas directe en boca i sense complicacions. En el retronassal trobem aromes de criança. Postgust llarg i persistent.

 Descarregar fitxa tècnica

Raimat Gran Brut – Chardonnay-Pinot Noir

D.O. Cava

De aspecto brillante y color amarillo pajizo con reflejos verdosos. Destaca su complejidad de aromas de fruta ácida, melón maduro y perfumadas notas florales, que se complementan con notas cremosas derivadas de la segunda fermentación y la crianza en contacto con la levadura. Sabor a cítricos frescos en boca, además de cereza, sabores florales y melón. Destaca su cremosidad y su final persistente en el que perdura una acidez vivaz.

 Descarregar fitxa tècnica

Raimat Brut Chardonnay

D.O. Cava

De aspecto brillante y color amarillo pajizo con reflejos verdosos, aromas vivaces de frutas cítricas, manzana verde y albaricoque, complementados con notas cremosas. Su sabor es refrescante a frutas cítricas frescas, manzana verde y melón verde dulce. Con una textura cremosa y acidez limpia que contribuye a un largo final de boca.

 Descarregar fitxa tècnica

Raimat Brut Nature

D.O. Cava

De aspecto brillante y color amarillo pajizo de intensidad media con reflejos verdosos. Aromas de pomelo fresco y notas florales complementados con dulces aromas cremosos. Sabor a pomelo fresco, melón y notas de cereza madura. Cremosidad derivada de su contacto con las levaduras. De final limpio y persistente acidez cítrica.

 Descarregar fitxa tècnica

Raimat Cava Brut Nature

D.O. Cava

La característica principal de este cava es la gran limpidez de aromas: melocotones, fruta madura de primavera, integrados con alegres notas cítricas. Gracias a la proporción de chardonnay, las finas burbujas se mantienen en la copa, creando una suave espuma blanca. En su paso en boca la vitalidad de este cava se aprecia rápidamente, suavizada por el cuerpo importante

 Descarregar fitxa tècnica

Go to Top