Carretera, s/n 25341 NALEC (Lleida)
Tel.: 973 30 31 90
E-Mail: info@analec.net
Web: http://www.analec.net/

[vc_empty_space height=”20px”]
On podeu trobar caves i escumosos Analec

En botigues especialitzades i restaurants de Lleida

Properament disponible el llistat de distribuïdors.

Analec Gualech Reserva Especial

Vinificació: Brut Nature mètode tradicional. Vi espumós a partir del vi base de les varietats Macabeu 33% , 33% de Parellada i un 33% de Chardonnay passat per barrica. Té una criança amb les mares de 34 mesos que va augmentant, ja que es degolla a mesura que es comercialitza. Vista: Té un color groc palla i una bombolla molt fina i persistent.

Analec Rosat

Vinificació: Vi escumós elaborat amb el mètode tradicional amb un vi base varietat Trepat 100% i una criança mínima en ampolla de 12 mesos. L’escumós és sempre recentment degollat i es fa a mesura que el producte es va comercialitzant. Vista: Color cirera viu Olfacte: Aroma de fruites vermelles i fruita confitada. Gust: Saborós en boca, fresc, equilibrat amb un petit deixo amarg al final.

Analec Brut Nature

Vinificació: Vi escumós elaborat per mètode tradicional amb un vi base. Varietats de macabeu 50% i parellada 50% i una criança mínima en la cava de 18 mesos. A partir d’aquest temps de maduració es comença a degollar a mesura que el producte es va comercialitzant i s’esgota, la qual cosa dóna una escuma sempre recentment degollada, i per tant, es mantenen la frescor i l’originalitat de l’evolució de l’ampolla en les seves emboliquis. Vista: Color groc palla brillant Olfacte: Aroma de fruita blanca (poma i pera àcida) amb notes cítriques. Gust: En boca és fresc, sabor llarg amb acidesa equilibrada.

Sort d’Abril Brut Reserva

D.O. Costers del Segre

Vinificació: Brut nature mètode tradicional. Vi espumos a partir del vi base de les varietats macabeo 50% i parellada 50%. Té una criança amb les mares de 34 mesos que va augmentant, ja que es degolla a mesura que es comercialitza. Vista: Té un color groc palla i una bombolla molt fina i persistent. Olfacte: Aroma de fruita madura (poma verda confitada, cítrics), notes de pastisseria i làctics i herba seca. Gust: En la boca es mostra amb volum, gras i sec, encara que al final dóna una sensació dolça (glicérica)

Bodegas Raimat s/n 25111 Raimat (Lleida)
Tel.: 973 72 40 00
E-Mail: m.gonzalo@codorniu.es
Web: http://www.raimat.com

[vc_empty_space height=”20px”]
On podeu trobar caves i escumosos Bodegas Raimat

En botigues especialitzades i restaurants de Lleida

Properament disponible el llistat de distribuïdors.

Raimat Cava Brut Nature

La característica principal de este cava es la gran limpidez de aromas: melocotones, fruta madura de primavera, integrados con alegres notas cítricas. Gracias a la proporción de chardonnay, las finas burbujas se mantienen en la copa, creando una suave espuma blanca. En su paso en boca la vitalidad de este cava se aprecia rápidamente, suavizada por el cuerpo importante

Raimat Brut Nature

De aspecto brillante y color amarillo pajizo de intensidad media con reflejos verdosos. Aromas de pomelo fresco y notas florales complementados con dulces aromas cremosos. Sabor a pomelo fresco, melón y notas de cereza madura. Cremosidad derivada de su contacto con las levaduras. De final limpio y persistente acidez cítrica.

Raimat Brut Chardonnay

De aspecto brillante y color amarillo pajizo con reflejos verdosos, aromas vivaces de frutas cítricas, manzana verde y albaricoque, complementados con notas cremosas. Su sabor es refrescante a frutas cítricas frescas, manzana verde y melón verde dulce. Con una textura cremosa y acidez limpia que contribuye a un largo final de boca.

Raimat Gran Brut – Chardonnay-Pinot Noir

De aspecto brillante y color amarillo pajizo con reflejos verdosos. Destaca su complejidad de aromas de fruta ácida, melón maduro y perfumadas notas florales, que se complementan con notas cremosas derivadas de la segunda fermentación y la crianza en contacto con la levadura. Sabor a cítricos frescos en boca, además de cereza, sabores florales y melón. Destaca su cremosidad y su final persistente en el que perdura una acidez vivaz.

Finca Castell del Remei 25333 Castell del Remei Lleida
Tel.: 973 580 200
E-Mail: info@castelldelremei.com
Web: http://www.castelldelremei.com

[vc_empty_space height=”20px”]
On podeu trobar caves i escumosos Castell del Remei

En botigues especialitzades i restaurants de Lleida

Properament disponible el llistat de distribuïdors.

Cava Brut Nature Reserva

D.O. Cava

El·laborat amb les varietats Xarel·lo 40%, Macabeu 30%, Chardonnay 20%, i Parellada 10%, i amb una criança mínima de 18 mesos. De color groc molt pàl·lid amb reflexes verds. Bombolla petita i persistent. Aroma elegant de records frutiats de poma verda i cítrics. La segona fermentació li aporta tocs de fruits secs i làctiics.

Plaça de Jardí, 3 25340 Verdú
Tel.: 973 34 81 14
E-Mail: info@cellercercavins.com
Web: http://www.cellercercavins.com

[vc_empty_space height=”20px”]
On podeu trobar caves i escumosos Celler Cercavins

En botigues especialitzades i restaurants de Lleida

Properament disponible el llistat de distribuïdors.

Brut de Verdú

D.O. Costers del Segre

Vi escumós procedent del cupatge de vins de les varietats Sauvignon Blanc (45%) , Macabeu (45%) i Gewurztraminer (10%) , de vinyes d’edat mitja i rendiments baixos , consequència de podes curtes que afavoreixen la concentració del raïm. Combinant tècniques de conreu estrictes amb un control exhaustiu de la vogorositat de la planta , així com la superfície foliar , la càrrega productiva del cep i el tamany del gra, s’obtenen raïms en els punts òptims de maduració tecnològica.

Ctra. Agramunt, Km. 4,3, 25600 BALAGUER (Lleida)
Tel.: 973 424 062
E-Mail: bodegas@costersio.com
Web: http://www.costersio.com

[vc_empty_space height=”20px”]
On podeu trobar caves i escumosos Costers del Sió

En botigues especialitzades i restaurants de Lleida

Properament disponible el llistat de distribuïdors.

Siós Brut Rosé

D.O. Costers del Segre

Delicada verema manual en caixes. Selecció del raïm a la mateixa vinya Pla del MolÍ. Refrigeració del raïm durant 2 dies fins aconseguir una temperatura de 4 ºC. Premsat del raïm sencer, obtenint només un 40% de l’extracció. Fermentació a temperatura controlada per sobre dels 14ºC, per obtenir un vi base fresc, elegant i estructurat. Una part del most fermenta en barrica de roure francès de 300 litres. Després de realitzar el tiratge, passarà com a mínim 18 mesos de criança sobre les mares.

La plana, s/n. 25268 Vallbona de les Monges
Tel.: 973 330 276
E-Mail: olivera@olivera.org
Web: http://www.olivera.org

[vc_empty_space height=”20px”]
On podeu trobar caves i escumosos L’Olivera Cooperativa

En botigues especialitzades i restaurants de Lleida

Properament disponible el llistat de distribuïdors.

Escumós L’Olivera Gran Reserva

Elaborat amb vi base de 4 mesos de criança macabeu, parellada i chardonnay, i amb un criança a la cava de 36 mesos. Notes de tast Color groc daurat. Bombolla molt fina. Aromes de torrat, mantega, anisats, plàtan molt madur, fruita al forn. Nas profund i molt suggerent. Pas directe en boca i sense complicacions. En el retronassal trobem aromes de criança. Postgust llarg i persistent

Escumos L’Olivera

Elaborat amb vi base macabeu, parellada i chardonnay, i amb un criança a la cava de 17 mesos. Notes de tast Color groc palla, bombolla fina, aroma elegant, flors del bosc, acàcia, meló, pera, cítrics, amb una acidesa equilibrada, potent en boca i saborós, fina amargor.