Bombolles de Lleida

Analec

Sort d'Abril Brut Reserva

D.O. Costers del Segre

Vinificació: Brut nature mètode tradicional. Vi espumos a partir del vi base de les varietats macabeo 50% i parellada 50%. Té una criança amb les mares de 34 mesos que va augmentant, ja que es degolla a mesura que es comercialitza. Vista: Té un color groc palla i una bombolla molt fina i persistent. Olfacte: Aroma de fruita madura (poma verda confitada, cítrics), notes de pastisseria i làctics i herba seca. Gust: En la boca es mostra amb volum, gras i sec, encara que al final dóna una sensació dolça (glicérica)

 Descarregar fitxa tècnica

Analec Brut Nature

D.O. Costers del Segre

Vinificació: Vi escumós elaborat per mètode tradicional amb un vi base. Varietats de macabeu 50% i parellada 50% i una criança mínima en la cava de 18 mesos. A partir d'aquest temps de maduració es comença a degollar a mesura que el producte es va comercialitzant i s'esgota, la qual cosa dóna una escuma sempre recentment degollada, i per tant, es mantenen la frescor i l'originalitat de l'evolució de l'ampolla en les seves emboliquis. Vista: Color groc palla brillant Olfacte: Aroma de fruita blanca (poma i pera àcida) amb notes cítriques. Gust: En boca és fresc, sabor llarg amb acidesa equilibrada.

 Descarregar fitxa tècnica

Analec Rosat

D.O. Costers del Segre

Vinificació: Vi escumós elaborat amb el mètode tradicional amb un vi base varietat Trepat 100% i una criança mínima en ampolla de 12 mesos. L'escumós és sempre recentment degollat i es fa a mesura que el producte es va comercialitzant. Vista: Color cirera viu Olfacte: Aroma de fruites vermelles i fruita confitada. Gust: Saborós en boca, fresc, equilibrat amb un petit deixo amarg al final.

 Descarregar fitxa tècnica

Analec Gualech Reserva Especial

D.O. Costers del Segre

Vinificació: Brut Nature mètode tradicional. Vi espumós a partir del vi base de les varietats Macabeu 33% , 33% de Parellada i un 33% de Chardonnay passat per barrica. Té una criança amb les mares de 34 mesos que va augmentant, ja que es degolla a mesura que es comercialitza. Vista: Té un color groc palla i una bombolla molt fina i persistent.

 Descarregar fitxa tècnica